KOM GEZELLIG BINNEN!

Hey Gezellig dat je komt binnen kijken bij Deezz! Nieuwe week nieuwe ideetjes…Graag deel ik mijn passie & enthousiasme over de styling van ons huis. Ik hou ervan om regelmatig te veranderen. En laat mijn visual merchandisers hart ook graag zijn gang gaan totdat het plaatje voor mijn gevoel klopt en ik rust in mijn hoofd heb. Geen week staat iets hetzelfde..de mensen die hetzelfde hebben begrijpen mij ..een soort van afwijking zullen we maar zeggen ;).

DETAILS

Zoals ik al zei heb ik zwart toegevoegd in de woonkamer. Ff Beetje meer pit! Kussens plaids manden palmblad et voila!

KITCHEN

Onze keuken heeft een soort van instant summervibe ! Dankzij de samenwerking met fotocadeau.nl siert dit mooie fotoprint behang op onze muur! Ik ben gek op palmbomen en zeker in zwart wit. Deze beauty shined ook op onze badkamer.

BLACK

Een beetje zwart toegevoegd na een hele poos alleen wit te hebben gehad. Het geeft meteen wat meer pit toe! Lekker een beetje afwisselen…

SÖDERHAMN

Ook hier heeft de söderhamn zijn intrede gedaan en blij met mijn keuze. Aangezien ik sinds 2020 in een witte vibe zit wilde ik ook graag een witte lichte bank. Best eng zul je denken maar de hoezen zijn wasbaar.Ik heb gekozen voor 2 chaise lonque en een 3 zits. Ik kan dus weer naar hartelust schuiven en meerdere opstellingen maken. Just the way i like it!

DETAILS

Ik mocht van WINK leder deze gave leren bloempot ontvangen. Ik hou van unieke stoere details. Op insta mag ik er zelfs een weggeven dus check mijn feed @deezzstyles voor de voorwaarden om mee te doen.

WIT

Zijn jullie net zo impulsief als mij? Telkens als ik aan het poetsen ben verander ik wel wat.. niet iedere dag maar wel heel vaak! Al het zwart effe uit de woonkamer gegooid en alleen witten gebruikt ….het proeft naar voorjaar!

STRELIZIA

Oo wat doet hij het goed de Strelizia! Hij staat ook iedere zonnestraal op te vangen voor het raam. In de zomer gaat hij naar buiten want het schijnt dat ze dan megaa hard groeien!

ART

De gallery poster wall heeft plaats gemaakt voor kunt van @marloeswonen . Ik had ze al meerdere keren zien langskomen op social media en vond ze gelijk prachtig. De muur heeft nu een rustigere uitstraling. Ik ben er happy mee.

GALLERY

Laatst aan de slag gegaan met de spierwitte verf…Ik wilde al langer iets anders aan de keuken muur…ik bestelde deze super plankjes waar ik naar hartelust kan mixen en matchen met posters en deco materiaal zonder gaten in de muur. Love it!

BEREKLAUW

Deze knapperds heeft mijn schoonmoeder gespot voor me…samen het bos in waar een veldje is met deze prachtige joekels al mooi ingedroogd..ieder jaar rond de herfst haal ik ze weer tevoorschijn.Omdat een gedeelte in de woonkamer echt heel erg hoog is kunnen ze daar lkkr shinen met de bulblights erin!

PLANTEN

Planten ontbreken ook niet in ons huis…niet echt groene vingers maar ik moet zeggen dat ik ze steeds beter leer kennen! Deze strelizia doet het nu eindelijk goed..staat mooi in het daglicht en krijgt nauwelijks water!

DOORKIJKJE

Ik hou van doorkijkjes..Zo hier een kiekje in de keuken. Onlangs heb ik geschoven met onze grote tafel waar deze vierkanten voor op de plek is gekomen in de keuken. Het oogt weer na jaren heel anders & laat ik daar nou net van houden!

CHALK

In ons huis zijn op meerdere plekken krijtmuren (krijtverf) te vinden…ik hou ervan om er teksten tekeningen of een mooie quote op te zetten. Regelmatig verander ik ze ook. Leuk om ermee te variëren en het geeft ook een speelse sfeer!

VOOR & NA!

De zwarte bank was ik al een tijdje zat…tijd voor verandering. Omdat ik nog geen keuze kan maken over wat voor een soort bank ik wil en eigenlijk heel tevreden ben met de losse elementen bank… ben ik hem zelf gaan bekleden. EEn heerlijke fluffy wit/creme kleur is het geworden en erg blij met het resultaat! Het heeft nu een heerlijke lichte beachvibe.

MIRROR

Laatst heb ik onze basketwall uitgebreid met spiegels…ik kon nog steeds geen afscheid nemen van alle manden..op een of andere manier past het gewoon bij mij..maar de spiegels geeft het weer een andere draai het vergroot en er “gebeurd’ iets op de muur!

ARTWALL

Hier mijn artwall in de woonkamer. Om de zoveel tijd verander en restyle ik met nieuwe posters printen teksten en accessoires. Hierbij zijn zwart & wit mijn favoriete alhoewel ik nu ook zand tinten heb toegevoegd.

Ook kussens verander ik regelmatig in ons interieur ! Deze one line art is natuurlijk een echte trend maar past er ook perfect bij!

WAND

Deze tussenwand heeft manlief op mijn verzoek meteen aan het begin dat we hier woonde gemaakt. In het begin vond ik de grote woonkamer heerlijk maar al snel vond ik de ruimte te groot en wilde ik kunnen spelen met de ruimtes en indeling! Nog steeds ontzettend blij mee! Laatst behangen in deze steenprint!

PLANKJE

Boven de tv hangt er een plankje waar ik iedere keer een nieuw tafereeltje op stijl. Posters voorwerpen een mixje wat een leuk ‘verhaaltje’ vertelt.

Op dit moment zit ik in een meer naturel wit fase..het straalt een soort van springvibe uit en geeft een clean gevoel.

SIMPLICITY

Ik hou ervan om hoekjes aan te kleden. Vaak pure eenvoud van een aantal spullen waar ik van hou…zoals hier de offerdoosjes marokkaanse dienblad rubberen manden….

BEHANG

Altijd al een zwak voor behang gehad. Ook regelmatig werd dit muurtje in de keuken veranderd. Nu heb ik een mooie samenwerking met @fotocadeau.nl . Ik mocht deze prachtige palm foto laten printen op behang ! Zo blij mee het geeft een instant summervibe in de leefkeuken!

FIREPLACE

Onze haard is ook voorzien van zwarte krijtverf. In de mood waar ik in zit pas ik de teksten aan… Deze tekst vond ik op pinterest en raakte me meteen. Met deze koude dagen kruipen we allemaal graag voor de haard dus heb ik er een bank voor gezet waar vele uurtjes doorgebracht worden.

(foto’s by DEEZZ)