…Maris

Binnenkijken bij Mariska! Maris kwam ik tegen op insta en haar interieur sprak me meteen aan. Ze is ontzettend creatief en je kunt bij haar ook de leukste kadootjes scoren! Ik stelde haar enkele vragen…lezen jullie mee?


Stel jezelf eens voor… Ik ben Maris 42 jaar Woon sinds 3 jaar in Deventer Samen met mijn zoon van 16 Dani En mijn 2 chihuahuas Jut en Jul.

Wat is je passie…  Mijn passie voor interieur begon al vanaf mijn 20e eigenlijk altijd al wel. Mijn slaapkamer op zolder toen ik nog bij mijn ouders woonde, ik hield vooral van veel veranderen en het opnieuw hergebruiken van dingen dus alles zo lowbudget. Mijn huis nu bijvoorbeeld, is ook zo lowbudget als maar kan. De kunst is van niets iets maken wat bling tot luxe niet in de portemonnee maar de uitstraling…dat is geweldig om te doen .

Wat doe je graag in je vrijetijd? Mijn vrije tijd bestaat dan ook uit kringlopen en pimpen van alles wat ik tegen kom en overal zie ik wel weer wat in. DIY TIPS  delen is mijn drive nu maak ik van een toffifee verpakking een vaasje en van verwarmings buizen ook een vaas ga, zo maar door. Lege flessen gaan hier ook niet in de glas bak maar ik pimp ze op.

Wat voor een werk doe je? Mijn werk als bloemist heb ik jaren geleden na 13 jaar opgegeven en ben toen mijn bedrijf gestart met werken van unieke geboorte kado’s en houten huisnummer borden, mokken met grappige teksten, bank planken, hapjes planken met leuke grappige teksten. De mokkenlijn was een groot succes en vooral de hapjes planken en badplanken. Maar mijn bedrijf op uit gezet na mijn moeders overlijden. Ik heb er de kracht niet meer voor en wil ook tijd voor mijn vader nu hebben. omdat ik nu schuldig voel dat ik jaren geknokt hebt voor mijn bedrijf en geen tijd had voor privé. Ik heb geen rem, ADHD en mijn gevoelige kant hsp gaven mij geen rust ….

Mijn creatieve brein is nu nog meer, maar weet het zo af en toe te doseren. Ik focus mij op humor en lekker bezig zijn. En werk. Parttime in een vintage winkel en werk in de kledingwinkel. Super leuke combi thuis lekker freubelen mijn uitlaat klep en de rest onder de  mensen stylen van kleding , hoe leuk. Maar helaas nu meer thuis ivm corona. Het virus geeft mij nu wel meer “pas op de plaats”, meer focus op de kleine dingen ..geluk voelen in klein denken en groot uitwerken. 


Mijn bedrijf was trouwens een uitgelopen hobby. Dit is ontstaan door een Moederdag kado van. Mijn zoon …mijn brein ging op hol en voor ik het wist ging ik als een speer en had ik 16.567 volgers op fb waar ik nu niet echt actief op ben. Meer nu op Instagram maar heb nog wel een Instagram cursus nodig haha, mijn ADHD heeft structuur nodig …wil socialer zijn en op iedereen reageren overspoeld mijn hoofd …..


Wat is je favo vakantie plek? Vakantie land Oostenrijk. Ben gek op bergen..het overzicht heb je dan hoe mooii. 
Kwa warmte liever Aruba daar ben ik 3,5 week geweest. 
Liever Zomer of Winter? Ik ben dus een zomer mens maar klaag niet in. De winter. Ik pas me aan …want het Weer past zich niet aan mij aan . 
Afsluiting…Humor Is the key Daarom altijd een vleugje humor in het leven. … Dat. Was altijd terug te vinden in mijn producten. Ik maakte 24 verschillende dingen. Mijn webshop was breed en mijn huis te klein. 
Nee nooit meer mijn webshop aan. Ik haat productie werk. Doe mij maar 3 mensen persoonlijk helpen en waardering.. dan nul contact en een volle portomonee .  Liefs Maris

Je kunt Maris vinden op instagram @shouthouthome