INSTA

Insta een heerlijke plek….Aangezien ik er uren kan ronddwalen binnenkijken filmpjes van leuke diy bekijken prachtige table settings noem maar op een walhalla aan inspiratie. Een echte verslaving want als ik er eenmaal aan begin dan ben ik zo een uur verder ?! Vast herkenbaar voor vele van jullie…Ik ga hier feeds & 1 foto delen wat me enorm aanspreken van mede instagrammers met toestemming en credits natuurlijk! Plaatjes wat ik prachtig vind..en geloof me er is zoveel moois te vinden! Er zijn er met mega veel volgers maar ook met kleinere accounts en daarom zeker niet minder mooi!! Het algoritme bepaald helaas wie je krijgt te zien aan de hand wat je liked en waar je op reageert en saved..maar kijk verder..zoveel moois te zien! Kijk je mee?

DEEZZSTYLES

Wat begon als een idee liep al snel uit de hand…2 jaar geleden poste ik mijn eerste foto met maar 5 likes en totaal geen idee wat op insta allemaal speelde..Zelf vind ik de interactie ontzettend leuk..de mooie persoonlijke prive gesprekjes wat onstaan en verwonderd hoeveel raakvlakken je kunt hebben…de drempel ligt ook laag ,laten we eerlijk zijn 😉 want je stapt niet zomaar op een wild vreemde af real life..toch ? Terwijl we ons hier redelijk “bloot” geven…tenminste dat wat je wilt laten zien natuurlijk, want ook daar zijn we allemaal redelijk gereserveerd in op een enkeling na. Wordt er een mooier beeld geschets dan het in werkelijkheid is? Soms , denk ik.. Want geloof me ook achter mooie plaatjes zit een verhaal met UPS & DOWNS ! Maar dat laten we natuurlijk niet altijd zien…Misschien gewoon lkkr mooie plaatjes delen in een goede vibe!Ook fijn toch….

@home.of.ivy

Deze feed heb ik ook pas ontdekt en ik werd meteen getriggerd door haar kinderkamer(s). Wat een leuke stijl waar ze ook niet schuw is om kleur te gebruiken zo leuk! Aparte “out of the box” details waar ik helemaal blij van word! De mix van materialen gewoon “bouw”materiaal die ze toepast onbewerkt en hier echt een super sfeer mee neerzet. En ook nog eens een leuke meid die altijd leuk reageerd. Check deze kamer….

Haar super DIY op de muur Hoe leuk! Ik hou hier zo van.

@natashabijleveld

Natasha volg ik al een hele poos! Heb haar ook al eens uitgelicht met een binnenkijker @stylebydeezz.nl insta & op fb deezzdeezz. Zo een mooie eigen stijl heeft ze! Ik hou er zo van als mensen durven en doen. Niks is te gek een mix en match van mooie items. Super leuk mens ook! Check zeker haar account. De keuken is een echte eyecatcher zeg nou zelf!

Is dit geen plaatje.. zo mooi! De details het uitbundige en met stijl gecombineerd ongedwongen en toch zo rijk..Love it! Dit raakt mijn vm hart.

@tamarliving

Nathalie volg ik ook al een tijdje . Ze is bezig met haar huis volledig te transfomeren. Hou van haar stijl. Prachtige mix van lichte kleuren naturelle en a touch of black just the way i like it. De prachtige vachten komen van haar eigen webshop @bohosloff ! Check it out. En kijk die woonkamer vibes…

Heerlijk haar tafereeltje op de bank en alles eromheen!

@shoutouthome

De feed van Maris heb ik jongslede ontdekt en wat een heerlijk interieur heeft ze..En weer in mijn favo kleuren. Daarnaast ook nog eens een super leuk mens. Ze maakt ook nog eens geweldige producten! Die je via een DM kunt bestellen!Ckeck haar insta maar eens. Ik hou van de mix & match in de styling dat geeft zoveel eigenheid.

Check die mok!!Zo leuk ze maakt ze zelf maar nog veel meer leuke items!

@interieurmood

Marene volg ik al een tijdje..prachtig eigen interieur..zoveel mooie details . Ze slaagt er iedere keer in om mooie plaatjes & sfeer te creëren. Zelf is ze ook nog eens heel fotogeniek!

Deze foto spreekt mij enorm aan op haar feed! Het kleuren gebruik de lijsten een touch boho..love it!

@lina.at.home

Linda volg ik al een hele tijd. Haar interieur heeft een beetje boho maar ook een mix van meerdere invloeden wat het eigen maakt. Rustige vibe. Check haar zeker op insta.

Dit mooie plaatje van haar straalt de bepaalde rust uit wat ik bedoel! Mooi het detail van gipskruid .