DEEZZ

Ik zal mij ff voorstellen..mijn naam is DAISY-DEEZZ-DEESJE een echt limburgs meadje. Getrouwd met Roger waar ik al van ’88 samen mee ben mijn soulmate! We hebben 2 kids Gyan en Livy. We wonen in het Zuiden van Limburg met veel plezier. Ook hebben we 2 poezen Simba & Zoé. Jaren geleden hebben we ons huis zelf gebouwd in mijn geboorte dorp. Ik droom al jaren van een vakantie huis op Ibiza ..maar dat zijn dromen (ik zoek nog sponsors!). Ik deel dagelijks mijn interieur op instagram mijn passie wat er al van klein af aan inzit. Ik hou van veranderen in huis & tuin!

PASSIE

Als ik iets over mezelf moet vertellen dan zou ik toch beginnen met dat ik een echt gevoelsmens ben..altijd al geweest alhoewel ik er op latere leeftijd achter kwam dat ik een echte hsp ér ben…stemmingen in een ruimte aanvoelen en me er ook door laten beinvloeden..alhoewel ik er gelukkig steeds beter mee omga ;). Dat was vroeger nogal eens anders aangezien ik veel dingen aanvoelde maar eigenlijk ook niet kon verklaren.

Ik hou van het visuele..laat me prikkelen door wat ik zie..mooie plaatjes kleuren geuren inrichting interieur.. altijd al gevoelig voor geweest! Ik kan ook echt genieten als ik bv een oudere dame of heer zie die zich nog helemaal in de glam gooien ongeacht leeftijd of size. Maar ook als iemand met veel liefde een mooie maaltijd op tafel zet met een prachtig aangeklede tafel.Ik zeg ook wel eens, als de setting en aankleding klopt smaakt het me al automatisch beter. Een huis wat tot in detail is ingericht of het mijn stijl is of niet maar dat zie je gewoon…die energie vind ik mooi en raakt me.

Mijn mannetje die er altijd voor me is en me overal in steunt. Hij laat me ook lekker mijn gang gaan in huis & tuin zo fijn. Soms denkt hij met me mee als ik iets leuks gemaakt wil hebben voor achterom en komt met de leukste ideetjes. Ik ben een echt zomer mens ook het voorjaar vind ik heerlijk zolang de zon maar schijnt! Dan leef ik.

STYLING

Ik heb jaren lang gewerkt in de mode al van jongs af aan (16)…na de mds ben ik blijven hangen bij een Damesmodezaak en heb er vervolgens 23 jaar gewerkt.. Vantevoren werkte ik ook al in een Jeans Store en ook nog een poosje bij een Leder Fashion store. Naast de verkoop en het contact met klanten hield ik me ook altijd graag bezig met visual merchandising. Daar lag mijn hart! Het zat er al vroeg in dat ik op mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis al aan het schuiven was met mijn meubeltjes en het altijd gezellig wilde maken en de drang had om te veranderen. Het visuele triggerde me altijd en raakte erdoor geinspireerd.

BURN OUT

Na een fikse burn out nu 8 jaar geleden kwam ik tot andere inzichten…gestopt bij mijn oude werkgever..het heeft een hele poos geduurd maar met hulp kwam ik tot nieuwe inzichten . De plannen kwamen om iets voor mezelf te beginnen…HIPNEZZ werd geboren. Fashion & Lifestyle. Eerst begonnen met een webshop en kledingparty ’s ..toen beurzen & fairs..daarna de Ibiza Xperience beurs in Eindhoven! Roger steunde mij waar hij maar kon en de man van mijn beste vriendin hielp mee met het ontwerpen van de standbouw..zo een leuke tijd! Mijn dochter Livy & nicht Menne ging ook mee en we hadden top dagen en verkochten geweldig…dat kriebelde naar meer…

SHOP

Ik was zo hyper na de eerste beurs dat ik tegen Roger zei dit proeft naar meer ,hier moet ik wat mee… Ik wilde kleinschalig …ik kwam terecht bij een privepand in het dorp. Hier heb ik een dik jaar gezeten met veel plezier en het liep goed..maar al snel wilde ik toch iets groter…eerst hebben we nog eens de Ibiza Xperience gedaan in Eindhoven en het was weer Top! Toen bij het pand ernaast gaan kijken wat leeg stond (wat natuurlijk stukken duurder was…) maar wel veel meer ruimte… hier heb ik net geen 2 jaar gezeten..de concurrentie was groot maar ik vond het heerlijk. Na een flinke buikoperatie en verplicht 8 weken rust ging ik toch alles overdenken..ik had het gevoel dat ik hier toch niet gelukkig van werd..de locatie ..teveel concurrentie..ik werd er onrustig van.

KEUZES

Op gegeven moment kwam het inzicht en besloot ik te stoppen met het stenenpand. De passie ervoor heb ik nog steeds maar het was tijd voor mezelf…

FEEL

Als je dan opeens alles loslaat is best wel een eng gevoel! Ik had tenslotte al die jaren vanaf 16 jaar gewerkt?! Het eerste jaar heeft me weer zoveel inzichten gegeven vooral over mezelf…niet altijd even makkelijk loslaten vallen opstaan maar zo gegroeid!

DEEZZ

Al snel begonnen ideetjes weer te borrelen.. ik was thuis lkkr aan de slag gegaan met alles te restylen want nu had ik daar echt de tijd voor.. verven restylen heerlijk wat vond ik dit fijn! Ook me uitleven op de tuin die er nooit echt aan toe was gekomen. Op gegeven moment toch weer mijn website gaan inrichten . Heerlijk om mijn ideeën te delen met en voor gelijkgestemden…DEEZZ laten registreren bij de kvk.

SUNSHINE

En nu zijn we hier…het is natuurlijk allemaal een beetje beknopt omschreven maar het best eng om open & eerlijk te zijn over jezelf en de dingen die spelen in je leven. Geloof me ik heb jullie een hele hoop bespaard 😉 leuke dingen en minder leuke dingen die mijn leven tot nu toe hebben beinvloed ..anders waren jullie al afgehaakt hahaha!!

HAPPY

Mijn favoriete seizoen is dus absoluut Lente & Zomer..ik zeg wel eens ik had in een Mediteranees klimaat geboren moeten worden! Zodra de zon schijnt groeit mijn hart! Zodra de Lente gearriveerd is gaat het winterzeil van het zwembad en is de trend gezet! Ik ga meteen in onze tuin aan de gang om leuke plekjes te creéren. Het daybed wordt weer aangekleed en de loungesets gezellig gemaakt met plaids en kussens. Verder kleed ik alles aan met planten potten tafeltjes.

SMILE!

Mijn oma van 99 zegt altijd..het leven is geen lolletje maar je moet er een lolletje van maken! Deze levenswijsheid pas ik graag toe! Manlief zorgt voor balans en zet me altijd met beide beentjes op de grond zo fijn! Ik ben een gelukkig mens! Leef Geniet van de kleine dingen om je heen heb lief zeg ik hou van jou en zeg sorry voordat het te laat is!!!

OUDER MEISJE

Naar mate ik ouder word krijg ik steeds meer nieuwe inzichten. Veel meer rust in mijn lijf. Waar ik vroeger overal een bijdrage wilde leveren en betrokken wilde zijn (bv bij de kids op school ov moeder,overblijfmoeder, luizenmoeder) veel vrienden om me heen had… heb ik me nu veel meer terug getrokken en dat geeft me rust. Ik krijg minder prikkels die me toch niks brachten dan alleen maar onrust. Ik heb liever een handje vol vrienden die oprecht zijn dan een heleboel vage bekenden. En vriendschap moet van 2 kanten komen! Andere dingen ben ik belangrijker gaan vinden. En geniet van de kleine dingen & ons gezin!! Ik ben absoluut een mensen mens en geen kluizenaar maar ik ga er selectiever mee om. En kan ook echt genieten van alone time.

Liefs Daisy x

je kunt me volgen op insta @deezzstyles