TIME TO CHILL!

Welkom in onze tuin! De plek waar we in het voorjaar en in de zomer heel wat tijd doorbrengen! Drankjes doen, gezellige avondjes, kletsen , genieten , het leven vieren, voetjes in de pool, chillen, lezen, relaxen…. Ook de kids vertoeven hier graag met wat vrienden. De seizoenen zijn mijn favoriete en ook in de tuin ben ik dus het liefst…..

RELAX

Heerlijke relax momentjes. Drankje lekker leesvoer genieten van de zon en de warmte op je huid..Oo wat kan ik hier van genieten!

SPRING

We waren al ff 2 dagen verwend met 20 graden en dan valt t nu weer ff tegen…Vorig jaar hadden we het al vroeg warm stabiel weer..Natuurlijk kon ik niet w8ten met het al een beetje gezellig te maken. Al aan de slag geweest met de hoge druk..de lounge kussens zijn al nieuw binnen voor de nieuwe zitplek…nu wachten op warmer weer!

SIT DOWN!

Oo wat hou ik er toch van om iedere keer nieuwe plekjes te creëren in de tuin! Kan haast niet w8ten…Doen jullie dat ook vaak in de tuin veranderen?…het geeft me een gezellig uitnodigend gevoel in mijn eigen space.

OLIJFBOOM

Deze prachtige olijfboom staat nu in onze tuin te pronken. Mooie XXL pot versterkt het. Het past natuurlijk perfect in de mediterane sfeer wat ik probeer neer te zetten.

INSTAMOOD

Een van mijn verslavingen is insta…ik kan er uren op doorbrengen te erg eigenlijk!? Maar ik hou er zo van om binnen te kijken ideetjes op te doen te neuzen bij aparte accounts & prachtige interieurs! En in de tussentijd heb ik al heel veel leuke contacten waar ik dagelijks wel ff mee klets. En valt me op dat bijna iedereen zo positief is zonder afgunst en elkaar inspireert! Je kunt me volgen @deezzstyles & @ stylebydeezz.nl #goodvibesonly

ZITJES

Op meerdere plekjes kun je zitten met een kopje koffie of iets anders natuurlijk! Ik hou ervan om leuke zitjes te maken en te veranderen. Deze plek is heerlijk als het volop zomer is aangezien onze tuin op het zuiden ligt!

POOLVIBES

Soms kom ik iets tegen in het bos of waar dan ook waar ik meteen ideën voor heb….Zoals deze tak die ik op de hoek van een straat vond als snoei afval..tjop tjop in de auto gelegd en thuis meteen wit geverfd! Met snelcement in een pot vast gezet. Macrame om de theelichtjes gemaakt eraan gehangen en leuke zeegras mandjes….ik zeg geslaagd!

DAYBED

Een van onze favoriete plekjes is het daybed! In de zomer geeft het een klein beetje schaduw ..maar ook heel mooi met de ondergaande zon tot aan de laatste zonnestraal in onze tuin! We kruipen er heerlijk tussen de kussens in met een boek tijdschrift of de laptop…heerlijk chill!

KUSSENS

Je kunt nooit genoeg kussens hebben …echt een zwak van mij. Ik vind het heerlijk om me er lekker in te nestellen op een momentje voor mezelf…beokje erbij iets lkkrs te drinken en genieten maar!Regelmatig kom ik wel weer met een leuk exemplaar terug of ik maak er een zelf. Herkennen jullie dat?

LOUNGEBED

Deze Beauty is onlangs toegevoegd aan onze tuin. Een heerlijke lounge bank waar je op kunt zitten en liggen. De planken lopen aan 1 kant door waardoor er een leuk tafeltje ontstaat waar je iets op kunt zetten. Blij mee.

POTTEN

Ik hou ervan om een beachy mediteraans sfeertje neer te zetten! Afgelopen jaar gekozen voor veel witten! Komend seizoen zullen er ook weer veel witten komen ..maar werk de plannetjes nog ff uit want hou ervan om altijd iets te veranderen..

SFEER

Voordat ik begin aan de tuinstyling heb ik een idee in mijn hoofd…op pinterest maak ik aan de hand van foto’s een moodboard en werk zo mijn ideetjes uit! Gaandeweg kijk ik wat er voor een aanvullingen of veranderingen moeten uitgevoerd worden en beetje bij beetje ontstaat mijn tuinidee! Diegene wat m,ij langer kent of volgt via insta die weet dat ik ook dan regelmatig kleine dingen verander heerlijk love it!

HANGMAT

Een hangmat stond ook op ons musthave lijstje! Het bijzondere gevoel wat het je geeft als je lichtjes op en neer zwiert… zo fijn rustgevend …oogjes ff dicht…heerlijk! Soms stijl ik het ff met een fel kleurtje voor een pittiger vrolijk effect.

MACRAME

Ook boven de hangmat hangen leuke witte potjes! Als je overal dezelfde kleur laat terug komen zet de sfeer zich door in de hele tuin met subtiele details! Wit geeft me rust en een clean gevoel… ook op mijn favo eiland Ibiza gebruiken ze veel witten…

VERANDA

Wat zijn we blij dat we een paar jaar nadat we hier woonde een overkapping hebben aangebouwd! Pas als je klaar bent met bouwen en gaat leven mis je iets…We maken er zoveel gebruik van…de eerste warme zonnenstralen (maar wel nog koud..) zijn hier meteen heerlijk uit te houden. Maar ook in de zomer als het echt heel erg warm is heb je hier net ff die beschutting. We brengen er gewoon heel veel tijd door in de Lente & Zomer!